Protectia solara inovatoare
Pruduse de calitate create de MULTIFILM
Companie

MULTIFILM Sonnen- und Blendschutz GmbH a fost fondata in Limbach-Oberfrohna, situata langa Chemnitz in 1993. Obiectul de activitate principal al companiei este dezvoltarea si producerea folilor de inalta calitate pentru jaluzele si a folilor pentru Jaluzelele plisate. Multifilm a crescut pana in prezent intr-o companie de nivel mediu, devenind un jucator-cheie pe piata tehnologiei in protectia solara de astazi.


mareste imaginea
Produsul de imprimare a suprafetelor foliilor speciale este orignar din industria de cercetare aerospatiala. Foliile speciale protejeaza birourile si camerele private de o prea mare radiatie solara, in acest mod reusind sa imbunatateasca nivelul de confort al camerelor. Oamenii nu vor mai avea de suferit in urma luminii orbitoare sau a reflexiei, in special cei care lucreaza cu calculatoare personale.

Mareste imaginea
Solutiile de protectia solara si de protectie impotriva luminii puternice sunt preponderent aplicate in mediul birourilor, in sectorul public si privat. Cu ajutorul produselor noastre poti sa te bazezi pe calitate (Multifilm este acreditat conform ISO, Organizatia Internationala de Standardizare 9001:2000), functionalitate, incredere si durabilitate – chiar multi ani dupa perioada garantata.
Obiective
Sustinera bunastarii pentru cresterea productivitatii – aceasta este deviza noastra si produsul nostru contribuie la semnificatia ei. Protectia solara si filtrul de protectie impotirva luminii puternice Multifilm utilizeaza aspectele pozitive ale luminii naturale pentru a asigura o protectie sigura impotriva aspectelor negative ale energiei solare. Jaluzelele si Jaluzelele noastre plisate sunt o combinatie perfecta intre ergonomie, functionalitate, confort si design.

Dezvoltarile avansate ale tehnologiei protectiei solare si necesitatea constanta de solutii in diferite zone de aplicare fac obiectul principal al evolutiei brandului nostru. Angajamentul nostru special este protejarea mediului, si folosim acest principiu pentru a ne calauzi in selectarea meterialelor de baza de-a lungul intregului proces de productie.

Clienti
Dezvoltare, productie, instalare si servicii – clientii si partenerii nostrii sunt in centrul atentiei noastre de la bun inceput, pentru ca nu am putea sa realizam obiectivele noastre fara dumneavoastra. O colaborare de succes este intotdeauna inceputul unei relatii pe termen lung, in care noi va oferim sfaturi si servicii in ceea ce priveste protectia solara.

Renumele nostru si satisfactia clientilor nostrii vorbesc de la sine.
(Click aici pentru detalii).


Personal
Angajamnetul indubitabil si motivatia echipei noastre(toti angajatii) sunt secretul succesului nostru. Asa cum spune zicala “Stagnare = Un pas inapoi", punem un mare accent in pregatirea profesionala a angajatilor, pentru ca ceea ce invatam astazi, decide calitatea serviciilor de maine.

Inventii brevetate
Puterea inovatoare a companiei noastre si incercarile neintrerupte de a gasi solutii optime se regasesc in numeroasele noastre inventii brevetate si in designurile inregistrate. Cateva dintre acestea sunt prezentate dupa cum urmeaza :

Nr. / Nume Caracteristici Inscriere Confirmare
G 94 08 44.7/ Dispozitiv de protectie
pentru ecranarea ferestrei
Acoperire de geam fixa cu elemente elastice de rulare; folie fina din forme geometrice diferite Inscriere
14 Mai 1994
Design inregistrat
nr. G 9408446.7
196 05 273 /
Jaluzele cu sistem de infasurare pe un mosor
Role motorizate cu limitatoare fara atigere Inscriere
13 Februarie 1996
Brevet inregistrat
nr. 196 05 273 31.08.2000
197 37 632.0/ Dispozitiv de protectie pt acoperirea jaluzelelor mixte si jaluzelelor venetiene cu geamauri Principiul VARIO-LINE Inscriere
28 August 1997
Brevet inregistrat
nr. 197 37 632
297 23 473.0 Dispozitiv de protectie pentru acoperirea unei fereastre cu ajutorul unui material flexibil plat Derivare a 197 32 686 tragere a vergelei in cap, prin intermediul rolelor, cuzinet flotant Inscriere
16 Iunie 1998
Design inregistrat nr. 291 23 473.0 Inregistrat ca l 197 32 686 (derivat)
199 28 613/ Conexiune pentru o draperie flexibila, extensibila Principiul E-rod Inscriere
23 Iunie 1999
Brevet inregistrat
No. 199 28 613 31.08.2000