Filtrul de protectie impotriva luminii puternice pentru "DOM" vine de la MULTIFILM
   

"Espace PĂ©trusse" un nou cartier in orasul Luxembourg, este alcatuit din trei complexe de cladiri, care impreuna dispun de o suprafata utilizabila de 60000 mp. Cea mai moderna si cea mai impunatoare cladire pentru birouri este "Domul", care dispune de o suprafata pentru birouri de 21400 mp. Linile elegante ale complexului de cladiri create de biroul de arhitectura Werner, urmeaza linia strazilor pe patru drumuri inconjuratoare contopindu-se intr-o unitate proeminenta. La capetele exterioare ale cladirii se inalta doua turnuri de sticla ce stabilesc referenta arhitecturala cu cladirele istorice ale vechiului oras Luxembourg.

La etajul al sase-lea al impunatoarei cladiri de birouri peste 1300 de centre de lucru vor fi dezvoltate. Intreaga suprafata pentru birouri a fost conceputa ca un"Birou deschis" astfel incat etajele de birouri pot fi flexibil impartite si individual transformate in birouri necompartimentate. Echiparea tehnica a cladirii s-a realizat cu respectarea celor mai moderne standarde pentru a veni in intampinarea nevoilor angajatilor atat pentru prezent cat si pentru viitor. Pe langa celelalte lucruri ce tin de protectia solara moderna, racesc plafoanele creand un climat placut al camerei.

Impreuna cu 985 MULTIFILM® film ruloul de fereastra asigura o buna protectie impotriva luminii puternice. Fiecare rulou de fereastra este directionat electric si poate fi actionat prin buton. In acest mod fiecare angajat poate regla filtrul de protectie impotriva luminii puternice in propria sa unitate de lucru dupa nevoile lui personale. Odata cu reglarea filtrului de protectie impotriva luminii puternice, "ochi lucrand relaxati" va deveni o sintagma reala pentru toti angajatii.

Pentru rulourile de fereastra un film multiplu argintiu-gri cu o transparenta de aproximativ 2% a fost folosit. Luand in considerare culoarea discreta a profilelor de aluminiu si tonul argintiu-gri, filmul ruloului de fereastra este inserat discret in ferestrele de birou. Sistemul de filtrare impotriva luminii puternice reprezinta o magnifica imbunatatire a echipamentului modern de birouri si formeaza o unitate creativa cu mediul de lucru profesional.

Inapoi la prima pagina